Multimove voorjaar 2024 - 15u-16u

sportvakantie inschrijven per dag mogelijk eigen vervoer

"Een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen"

'Multimovelessen voor kinderen' stimuleert Vlaamse kinderen tussen 3 en 8 jaar om gevarieerd en voldoende te bewegen.

De focus van deze lessen ligt op de algemene ontwikkeling van vaardigheden. Deze bewegingslessen hoeven maw niet noodzakelijk een herkenbare sporttak te zijn. Een goede motorisch ontwikkeling is dus één van de basisvoorwaarden voor een gezonde ontwikkeling van kinderen en in het bijzonder om ook op latere leeftijd voldoende fysiek actief te blijven.

In het aanbod van multimove staan 12 fundamentele bewegingsvaardigheden centraal. Deze vormen belangrijke bouwstenen die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Tijdens deze lessen staan telkens één of meerdere van deze bewegingsvaardigheden centraal: wandelen en lopen, vangen & werpen, klimmen, slaan, zwaaien, trappen, roteren, dribbelen, glijden, heffen & dragen, springen & landen en trekken & duwen.

Wekelijkse lesjes gaan door op woensdag om 15u en duren 60 minuten.

 

In het voorjaar 2024 zijn dit 17 lesjes. Men kan zich inschrijven voor de hele periode of voor enkele lesjes apart. Free-Time vzw is een erkende multimove organisatie. 



Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.


Schrijf in per dag

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

SPortspOT Gentbrugge

Adres
Tennisstraat 15
9050 Gentbrugge
België
Bekijk op Google Maps



De SPortspOT is een plaats waar iedereen kan samenkomen om te sporten en genieten op de oude locatie van Gantoise tussen de Bruiloftstraat en de tennisstraat in Gentbrugge. Sportaround staat in voor de invulling van de sportvelden en sporthal. Het is een plaats om te experimenteren, om alles te geven tijdens de tijd die we krijgen. Alle activiteiten zijn toegankelijk en gericht op samen sporten, plezier maken en verbinding.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK